tiistai 30. joulukuuta 2014

Aurinko!

Aamupalamaisemat

Aamu alko normaalin epävakaisen näköisenä, mutta heti aamupäivästä nopeasti aamupalan jälkeen se tapahtui: aurinko alkoi paistaa. Lämpötila kiipesi nopeasti lukemiin, jotka edellyttivät pulahdusta altaaseen ja rentoa olemista. Näin illasta voi myös todeta, että sitä aurinkorasvaa olisi kaikki voinnut käyttää enemmänkin.

Hotellin rantabaari






Iltapäivästä pikku sadekuuro keskeytti loikoilun ja sateen tauottua päätettiin käydä kokeilemassa hotellia vastapäätä oleva ravintola. Saimme sieltä harvinaisen hyvää palvelua ja suussa sulavan hyvää suklaakakkua.



Lounaan jälkeen meinasi mennä ihan jumitteluksi. Ihailtiin auringonlaskua ja taas kyläilemään tullutta isoa gekkoa. Saimme kuitenkin kerättyä puhtia sen verran, että lähdimme kylille pyörähtämään. Sielä hulinassa taas hieman intoutui ja ilta venyi melko pitkäksi. Kävimme vielä lopuksi syömässä hieman syrjäisemmässä paikassa ja saimme jo toisen kerran tänään loistavaa palvelua ja hyvää sapuskaa. Kämpillä piti tietty heti taas tarkistaa, että onko gekkokaveri paikalla. Olihan se, sielä se metsästelee partsilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti