maanantai 4. maaliskuuta 2013

Matkasuunnitelmat julki

hei taas kaikille. Näin kun takatalvi yllättää (itse jo odottelin kevättä) ajatukset siirtyvät aika usein tuohon odottamaamme reissuun eli paremmin sanottuna meidän häämatkaan. Sivukommenttina sanottakoon että aika menee aivan tajuttoman nopeesti! Ollaan oltu naimisissa jo 7kk ! 
Mutta siis reissu.

Reissu alkaa 31.3 sillä että ajamme auton Vuosaaren satamaan josta alkaa 30h matka Hampuriin.
Saksassa vietämme kaksi päivää Mikon ja Emman seurassa ja 3.4 matka jatkuu Amsterdamin ja Kuala Lumpurin kautta Balille.
4.4 kl. 21.00 paikallista kelloa ollaan sitten Denpasarissa, Balilla!

http://www.balisurfcottage.com/balimap_canggu.jpg 
Meidän ensimäinen haaste on sitten päästä Denpasarista Canggu nimiseen paikkaan, missä vietämme ensimäiset viisi päivää.
Cangguun päädyttiin ihan sillä logiikalla että kumpikaan meistä ei halunnut suoraan turistihel***iin, Kuta Beachille, mutta halusimme toki  nähdä meiningin sielläkin. Canggusta ei ole pitkä matka Kutalle eikä myöskään Ubudiin missä on paljon apinoita! Mennään siis moikkaamaan Jn sukulaissieluja sinne xD
Niin ja olemme myös saanneet kuulla että Canggu on oiva paikka aloitteleville surfareille, ja mehän ehdottomasti kokeillaan sitä!

http://ayearinbali.files.wordpress.com/2010/05/bali_map2.jpg
Seuraava stoppi on sitten Nusa Lembongan, eli tuo saari tuossa oikealla.
Siellä meitä odottaa yksi reissun kohokohdista, sukelluskurssi!! Odotetaan sitä aivan mega paljon! siitä tulee niin siistiä! Toivotaan vaan että Vn merisairaus ei iske huonoon aikaan.. onneks on aika hyvät lääkkeet siihen.
Tuolla ollaan sitten kokonaiset 7pv joten toivottavasti aika ei käy pitkäksi, kun paikka ei ole kovin iso. Mutta kuulemamme mukaan sukelluskurssi vie kyllä mehut aika hyvin eli voi olla hyväkin vaihtis että on aikaa myös rentoutua siellä.


http://bali-gilitours.com/images/bali-gili-map.gif 
Sukellusmestareina voidaan sitten jatkaa matkaa Gilin saarille. Kyytinä tulee toimimaan joku vene... toivottavasti ei ole aaltoja (se merisairaus/matkapahoinvonti..).
Meidän hotelli on keskimmäisellä saarella, Gili Menolla, jolla nimestä huolimatta ei ole paljon menoa, hehhe.
Gilin saarilla ei ole yhtään autoja joten siellä saa nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta. Isoimmalla saarella Trawanganilla on sitten kuulema oikeesti elämää ja menoakin.
Näiden saarten välillä kulkee kuulema veneitä kuin busseja joten kaikkiin saariin pääsee helposti tutustumaan.
Gilillä ollaan se 4 pv.

http://www.lomboktravelnet.com/images2/product/big/1_petapulauombok.jpg 
Matkamme päättyy sitten Lombokille joka siis on Balin vieressä. Lombokilla majoitumme Senggigiin. Lombokista emme tiedä juuri yhtikäs mitään joten... ei paljoo suunnitelmia sen varalle vielä, katsotaan paikan päällä! 
Lombokilta lennämme sitten samojen mutkien kautta takaisin Saksaan minne V jää kahdeksi kuukaudeksi ja J palaa takaisin kotiin.

Sellaiset suunnitelmat... ja matkaan on aikaa ALLE KUUKAUSI!!!!
Nyt vain sitä pakkaus stressiä odotellessa... sitä varten tilasin Briteistä uuden "matkalaukunkin".
Niin ja pitää toivoa että J saisi aikaseksi käydä ottamassa parit rokotukset.. ei o kiva lomailla yksin jos toinen hourii jossain Denguekuumeessa hotellissa...




1 kommentti:

  1. Jee matka lähenee, ootte sikoja! <3 Mahtista että alotitte blogin, oon kaipailluki lueskeltavaa ja keväisessä loskapaskassahan on aivan EHANA lukea teidän seikkailuista Balilla! :D

    - YouKnowWho mwahah ;)

    VastaaPoista