sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Matka alkoi nyt...Vihdoin!

Kiitos Finnlines tästä etanaakin hitaammasta nettiyhteydestä… olen yrittänyt ladata yhtä! Kuvaa tänne blogiin nyt n. 13min ja se on edennyt 11% jej !

Kamat saatiin siis pakattua pienien stressauksien jälkeen. J halusi ehdottomasti niitä kalahärvilöitänsä mukaan ja se johti siihen että laukku alkoi uhkaavasti painaa lähemmäs 20kg. Uskokaa tai älkää mutta Vn (Bali ) laukku painoi vain 11kg !! ihan oikeasti!
Sunnuntai aamupäivällä käytiin ihan kaksistaan tunnin reippaalla kävelyllä (koirat oli jo lähteneet hoitopaikkoihinsa).  Ajattelin että saadaan varmasti tulevien päivien aikana olla paikallaan ihan tarpeeksi joten liikunta tekee hyvää.
Kävelyn aikana sain mieltä kohentavan “jäähyväisviestin” ystävältäni, kiitos N, olet mielessä.

Kun päästiin kotiin Jtä stressasi niin paljon se matkalaukun paino että herra otti ja purki koko laukun ja alotti alusta.. lähtöpassin sai ainakin riippumatto, yhdet kengät ja t-paita… taisi piano vapautua n. 2 kg ja herra oli tyytyväinen.

Vn isi tuli vielä pika kaffelle ja auttoi roudaamaan kamat autoon, pienet jäähyväishaikeudet ja sit lähdettiin.

No joo joo, olihan mulla loppujen lopuks aika paljon enemmän kamaa.. Saksaan lähti kaks isoo kassii, ikeasäkki ja oma satula…mun takapuoli tykkää siitä :D

Check in laivalle aukesi kl 17 ja oltiin paikalla n. 17.15. Siitä alkoi se mitä V inhoaa kaikista eniten, odottaminen…tai vielä pahempaa oikeastaan PAIKALLAAN odottaminen. Pieni kävelylenkki siinä Vuosaaren satamassa (jono pasta päähän) piristi ja bongattiin pari todella päheetä autoakin jonosta.

Reippa tunti ooteltiin ja sitten päästiin ahtautumaan kuin sillit purkissa laivalle. Vitsi vitsi, tilaa oli oikein hyvin. Tanskaan kun meni hevoskärryn kanssa pari vuotta sitten niin oli niin tiukasti pakattu autot että ei niien välistä normaali kokoinen ihminen kävellyt.

Laiva on perus siisti, löytyy baari, kahvila ja ravintola sekä kauppa ja sauna.
Skumpat aateltiin juoda sen kunniaksi että vihdoin päästiin matkaan mutta mitään makeeta kuplivaa ei löytynyt barista joten kupliva vaihtui lonkeroon ja olueeseen, ajoi saman Asian ja niin se matka virallisesti oli alkanut, Laiva liikkui!

Seisovassa pöydässä syötiin….liikaa ja pyörittiin takasin hyttiin nukkumaan.
05.30 herättiin… jepp, luitte oikein. Kumpaakaan ei väsyttänyt joten laitettiin vaatteet päälle ja lähdettiin kameran kanssa kannelle kattomaan josko aurinko nousis. No ei noussu ei, oli pimeää kuin säkissä. Hyttiin takasin ja siellä fiksuna V muistutteli että sitä kelloahan on siirretty… ei se aurinko vielä tuntiin sieltä esille kömmi.
Takasin nukkumaan ja hyvin nukuttiin sitten kymmeneen asti.

Brunssilla kun oltiin (skumppaa tarjottiin ihan talon puolelta) tuli kuulutus että olemme perillä jo kl. 23.00 eli vain 1h myöhässä siitä mitä pitäisi olla vaikka lähdettiin 3-4h myöhässä helsingistä. Ei paha, mutta onneks meillä on yksi hotelliyö varattuna Lyypekissä niin ei tarvitse mitään pitkiä siirtymisiä tehdä yöllä.

Ruokaa täytyy kehua täällä laivalla. Onhan se aika hintavaa mutta ottaen huomioon että täällä ei oikeastaan paljoo muuta aktiviteettia löydy niin seisovassa pöydässä saa kyllä ajan kulumaan ja vatsan täyteen.
Tuulta ollaan luvattu sellanen 13m/s mutta onneksi Vllä on antipahoinvointilaastari J ja toistaseksi ei kyllä keinuta.

Kohta vois lähteä ulos kannelle ottamaan vähän raitista ilmaa ja liikuttelemaan jalkoja 

Kuulemiin

V&J

Ps. Lopuksi klassinen kysymys:
Mikä fiilis?

J: hieman tylsistynyt… mutta odottavainen
V: Siistii siistii, juostaaks laivan ympäri?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti