maanantai 12. elokuuta 2013

Korkea muuri ja kisafiiliksiä



Viikko sitten oli isot kisat Elmlohessa. Meidän tiimin osalta kisat menivät aivan nappiin ! Sijoituksia tuli joka päivä ja sunnuntaina Mikko sijoittui ison kierroksen toiseksi! Mahtavan hieno suoritus!




Lauantai iltana kävimme katsomassa puikkarikisaa. Muuri oli korkeimillaan 2,20m ja hienosti siitä yllättävän moni suoriutui.






Kävimme visiitillä Sandbostelin keskitys/vankileirillä. Oli melko karu paikka kyllä. Tutkimme hieman paikan historiaa netistä ja naureskelimme paikan päällä kun huomasimme miten kaikki "opastaulut" oli kirjoitettu melko suopeasti. Vaikutti siltä että saksalaiset halusivat antaa sen käsityksen paikasta, että se olisi ollut kuin 5 tähden hotelli siihen aikaan.
Kuvia paikasta:














Kahdet syntymäpäivätkin olemme viettäneet. Ensin oli Rieken 21v päivät. Kävimme hänen vanhemmillaan grillailemassa ja nauttimassa pari lasia viiniä.
Hauskaa oli!


Seuraavat synttärit olivat 18v päivät. Juhlat pidettiin ihan tässä meidän lähellä sellaisessa kivassa pikku mökissä. Hauskaa oli täälläkin ja melko myöhään meni.
Pullo meillä oli ainakin oikean kokoinen, hehhe.






Viime viikonloppuna oli Verdenin kv kisat. Siellä ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä, mutta aina ei mene nappiin. Itse kävin siellä vain la. iltana Petran kanssa katsomassa ilotulituksia ja moikkaamassa kavereita. Partyt oli ihan kivat kyllä sieläkin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti