perjantai 13. syyskuuta 2013

Ensimmäinen viikko suomessa

Viikon verran olen nyt totutellut tähän Suomi elämään. Viime sunnuntaina kävimme isän kanssa ottamassa vastaan Sämpylän, joka saapui Suomeen.

Neidin matka oli mennyt oikein hyvin ja tamma oli pirteä ja hyvinvoiva matkan jälkeen. Talli mihin muutimme oli minullekkin "uusi" paikka, joten ihmettelemistä riitti kun yritin saada kamat järjestykseen ja asettua kodiksi.



 Kaikki heppa kamani ovat hujan hajan isän varastossa, koska Cossun kuoleman jälkeen minulla ei riittänyt voimat järjestellä niitä sen kummemmin mihinkään. Maanantaina aloitimmekin Sämpylän kanssa jo työnteon, koska tamma selkeesti oli sitä mieltä että lomailut on lomailtu. Sitten minulle iskikin aivan järjetön flunssa En ole ollut kipeä todella todella pitkään aikaan, joten vähän veti kyllä mehut pois tämä sairastelu. Tallilla olen jaksanut käydä, mutta muuten olen yrittänyt välttää kaikki "turhat" aktiviteetit.

Famoni täytti torstaina 90v !! joten siellä kävimme ilman muuta synttäri kaffella.


Tänään(perjantaina) meillä oli Sämpylän kanssa ensimmäinen hyppäri Suomessa. Sämpylä hyppäsi todella hienosti ja molemmilla oli kyllä niin hyvä mieli! ei haitannut pe.13 ainakaan meidän onnea.
Iltapäivällä ajoin Hyvinkäälle moikkaamaan vanhaa (nuorta) kaveria, jonka kanssa emme olleet nähneet vuoden 2006 jälkeen. Oli aiva mielettömän kivaa! Juttua riitti ja nauraakkin sai, varsinkin siinä vaiheessa kun toinen opetteli syömään puikoilla.

Jossain vanhemmassa blogitekstissä kirjotinkin jotain jorinaa näistä kaverijutuista mutta en muista enään mitä kaikkea siihen kirjoitin. Päätin kuitenkin tuolla Saksassa ollesani, että kun tulen takaisin kotiin, niin haluan antaa enemmän aikaa kavereilleni. Ja nimenomaan minun omille kavereilleni. Viimeset vuodet olen keskittynyt niin paljon omaan harrastukseeni ja viettänyt aikaani tallilla ja kotona, että huomaamatta moni kaveri on "unohtunut". Sitten kun mies on sopinut jotain tekemistä yhteisten kavereiden kanssa, niin voi vaan raahautua mukaan, kun ei ole itse tarvinnut sopia ja sumplia aikatauluja yms. Tähän asiaan haluan siis muutosta, ja tämänpäivänen oli oikein hyvä alku sille. Nyt te kaikki "unohtuneet ystävät, varautukaa puhelinsoittoihin!

Huomenna lähdemmekin Lissun kanssa stadikalle katsomaan kisoja. Ja illalla onkin vuorossa mega bileet, kun Lasse & Noora juhlistaa vanhenemistaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti