maanantai 20. lokakuuta 2014

Päiväkirjatyyppinen postaus..Kouluviikko Ypäjällä su-ma

Sunnuntai, aamutalli kaatosateessa 
Vuorossa tänään ER seuramestaruudet kouluratsastuksessa. Tavoitteena ei ole seuramestaruus, vaan hyväksytty rata HeA 1 ( se vaaditaan kouluun jotta valmistuu).
Lisää kuvia http://jwalve.pic.fi/kuvat/Tapahtumat/Hästbacka+19.10.2014/
Suureksi yllätyksekseni Dumbo sijoittui 2sijalle upeilla prosenteilla! Mahtava Dumbo! Kisojen jälkeen pakattiin hepat autoon ja lähdettiin Jaanan kanssa Ypäjälle.

Maanantai aamu, hepat oli selvinny yöstä ja odotteli innoissaan aamupalaa.
Aamupalan jälkeen poitsut pääs verryttelemään koneeseen sillä aikaa kun siivoiltiin karsinat
Aamu alkoi ruokinta tunnilla, missä käytiin läpi täysrehut, vitamiinit, mineraalit yms. Ei paljoo uutta tietoa sieltä. Sitten oli lounas  jonka jälkeen laitettiin pojat tarhailemaan. Pojat oli onnellisia kun pääsivät jalottelemaan! Lounaan jälkeen oli varustehuolto ja kunnossapitoluento . Siellä käytiin läpi nahan laatu, varusteiden oikeanlainen pesu/rasvaus ja satulan kuntotarkistus. 

Ratsastustunnit meille piti Pirkko Herd, eli Pike. Piken tunnilla tehtiin isolla ympyrällä siirtymisiä käynti-ravi ja ravi-laukka. Tavoitteena saada hevoset laukkaamaan koko kropan läpi samalla kantaen itsensä. Dumbo suoriutui oikein hyvin kaikista tehtävistä ja Boriskin sai kehuja lopuksi kun malttoi taas hengittää ja rentoutua. Kaikenkaikkiaan todella hyvät valmennustunnit ja Piken kommentti "sulla on kyllä todella hienoja hevosia mukana" 
Boris sanoo että on Ihanaaaa piehtaroida kun kerrankin mahtuu sen tekee!
Dumbo... On vaan Dumbo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti