tiistai 21. lokakuuta 2014

Tiistai Ypäjällä

Aamu alkoi niinkun kaikki muutkin: torkutus,ylös,vaatteet niskaan,talliin, aamupalalle. 
 

Aamupalan jälkeen muut suuntasivat yritystslous luennolle, joten itse menin talliin. Laitoin pojat aamukävelylle koneeseen ja siivosin niiden karsinat. 





Kun pojat oli kävellyt 40min. Hain ne sisälle, harjasin ne puhtaaksi ja puin loimet takasin. Pojat vaikuttivat tyytyväisiltä joten minun oli hyvä lähteä ekalle omalle luennolle joka oli kavionhoito ja kengitys.

 Luennolla kävimme läpi kaviosairauksis sekä oikeaoppiset kengitys asennot.

Luennon jälkeen oli lounas.

lounaan jälkeen laitoimme pojat tarhaan ja siirryimme kestävä kehitys ja ympäristö luennolle.





Tänään ratsastin Piken tunnilla Boriksen kanssa. Sujui paljon paremmin jo koska tänään Boris uskalsi välillä hengittääkkin.


Pike oli tyytyväinen parannukseen ja niin oli kuskikin. Teimme väistöjä käynnissä ja ravissa, voltteja ravissa ja laukassa sekä siirtymisiä.

kl.16 menimme Dumbon kanssa Rantasen maneesiin jossa Kari Nevala piti meille estetunnin. Dumbo hyppäsi aivan mielettömän hyvin!!!! 






Tunnin jälkeen hoidettiin porukalla heppa karsinakuntoon. Kylmättiin jalat, harjattiin, loimitettiin ja sitten lähdettiin Ypäjä cityyn pizzalle. 

Kun oltiin syöty käytiin vielä heittämässä hevosille iltaruuat ja raahauduttiin kämpille. Saunan kautta sohvalle ja päivä pulkassa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti