maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kisaviikonloppu

Ypäjä Spring Show ja koulukisat
'Lauantaina oltiin Ypäjän kisoissa, viimeiset hallikisat. Sämpylä hyppäsi nuorten 105cm heti kl.8 aamulla. Verkassa oli taas tekemistä, kun ei meinannut tamma pysyä nahoissaan mutta radalle kun päästiin niin kaikki meni rennommin. videokin löytyy: VIdeo

Dumbon kanssa ei sitten mennyt ihan suunnitelmien mukaan ja päädyin ottamaan maanäytteen Opistohallin pohjasta (mikä oli melko kova ja märkä).
Ratsastin kaarteesta ulos kohti estettä enkä saannut pidätettä läpi. Joten ratkaisin eteen, mutta Dumbo ei lähtenytkään hyppyyn vaan otti vielä pikkuaskeleen ja hyppäsi sen jälkeen. Hyppäsin siis ennen hevosta (hevonen suoriutui kyllä puhtaasti senkin esteen yli). Ei onneks käynny pahasti, itsetunto sai pienen kolahduksen. Ja Dumbokin jäi ihan hölmistyneen näköisenä katsomaan mua kun makasin maassa, ilme oli sellainen "häh? mikä juttu tää on, että sä oot siellä?".

Sunnuntaina meidän kotitallilla oli koulukisat. Tarkoitukseni ei alunperin ollut osallistua niihin, mutta osallistujia oli niin vähän, että päätin tukea omaa seuraa ja osallistua molemmilla hevosilla. Sää ei suosinut (vettä satoi ja oli kylmä) ja moni perui starttinsa. Näinollen aikatauluihin tuli tilaa, joten verryttely siirrettiin sisälle, mikä oli hyvä niin kaikki pysyivät kuivina.

Sämpylä starttasi HeB:3 ohjelman. Tämä oli Sämpylän eka koulukisa ikinä. Pari rikettä tuli, mutta muuten kaikenkenkaikkiaan hyvä tasanen rata.

 Voitto kotiin!
Voittajan on helppo hymyillä (Groomi Minna teki hevoseni MAHTAVAT letit!)

Dumbo teki hienon suorituksen HeA:2 radalla. Harmittavasti vaihtoi kerran laukan kun kokosin keskilaukasta harjoituslaukkaan. Tämä rike tiputti meidät sijalle 3.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti