perjantai 3. huhtikuuta 2015

Tiimi koossa taas


Aprillipäivänä ostimme Dumbon. Jos tarkkoja ollaan niin mieheni osti Dumbon, ja se ei ollut aprillipila. Dumbo on siis tullut jäädäkseen, mikä on upea juttu, koska se on kehittynyt niin paljon viimeisen vuoden aikana.

Kävimme viikko sitten Ypäjän kisoissa hyppäämässä 110 ja 120 luokat. 110 meni oikein tasaisesti ja hyvin viimeiselle esteelle saakka, sinne menetin vähän kaarteessa laukan ja otimme siitä puomin alas.
120 luokassa Dumbo ei ollut oma itsensä lainkaan. Jo verkassa tunsin , että kaikki jaksaminen on hevosesta poissa. Radalla otettiin pari ihan typerää puomia ja radan loppua kohden kun en saannut enään laukkaa rullaamaan kunnolla niin keskeytin.

Tottakai harmittaa mutta näitä sattuu. Dumbolle syötetään nyt rautakuuri ja sai pari päivää olla vähän kevyemmällä. Dumbolla tulee aina olemaankin isoin haaste tuo "kierrosten nostaminen", tai niinkuin valmentajani sanoi eilen, kyllä ne kierrokset nousee...laskeakseen yhtä nopeasti taas.

Viime maanantaina oli Kari Nevalan estetunti. Sinne en ottanut Dumboa hyppäämään vaan menin Zaralla. Zara on 7v tamma jota olen ratsastanut parisen kuukautta. Zaran isä on Quali Quanti ja sen kyllä näkee ja huomaa, niin hyvässä kuin pahasakin. Zara kuitenkin hyppäsi super hienosti radan, joka oli sille jo iso (105-115cm). Olen kovin tyytyväinen tamman kehitykseen!

Ja sitten eilen oli Mikko Mäentäustan valmennus pitkästä aikaa! Otin molemmat hevoset mukaan ja molemmat hyppäsi niin hyvin!!! Olin vähän skeptinen Sämpylän mukaan ottamisesta, mutta onneksi kuuntelin Mikkoa ja otin sen mukaan! Niin upea fiilis kun hevoset toimii!




 Mikko kokeili lopuksi Dumboa :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti