sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

taas vierähti viikko




Aika kuluu niin nopeesti täällä että huhhu. Toissapäivänä kävin jopa lenkillä, se oli uutta. Ei kai siinä mitään muuta, kun että hiki tuli. Koiria on kova ikävä, onneksi saan niistä välillä kuvia. Ja pahimman ikävän lievittää karvapallero Loti.
Joka siis toimii erinomaisesti myös jalkarahina.

Heposet kulkee todella hyvin. Hyvänä ja huonona uutisena, Allu aka. Moya,Moimoi, lähti Suomeen. Moya löysi sieltä hyvän uuden kodin, Mutta minulla tulee isoa herraa todella kova ikävä.
Ehkä pääsen Moyaa ratsastamaan Suomessa kun tulen käymään :D 

Tallissa on myös avaruusponi,
Sämpylä ainakin katsoi ilmestystä todella epäluuloisea...

Viime viikolla hypättiinyhtenä päivänä nurmella. Lasten kanssa ihan vain yhtä estettä mielenvirkistykseksi. Vanhemmilla hevosilla hyppäsimme pitkää jumppalinjaa. Vesimattoeste josta 4 laukkaa muurille siitä 2 askelta okserille ja siitä 1 askel okserille. Seuraavana päivänä jouduimme taas hyppäämään hallissa. Samira meni oikein hyvin, joskin vähän kovaa. Ja toinen ratsuni meni myös mainiosti, hänkin tosin vähän kovaa. Mutta toisella kerralla hypättiin jo ihan esteiden kokoisia esteitä ja kivaa oli! 

Alkaa jopa tulemaan sellainen fiilis että on oppinut jotain :)

Viime perjantaina täällä oli vihdoin kesäpäivä! Aurinko paistoi kirkkaasti pilvettömältä taivaalta. Joten ei muuta kun viltti kainaloon ja Auden laitumelle ottamaan väriä pintaan.



Pitkään kestäneiden sateiden takia emme ole päässeet pitkään aikaan ulos ratsastamaan. Nyt kun kenttä oli kuiva ja hyvä ja menimme ulos, hevoset meinasivat saada sydärin.. syynä kukkivat puskat, hehhe
 Suurin osa hevosista oli sitä mieltä että kukat puree nilkoista kun menee ohi.

Auringonottamisen jälkeen kävimme kaupassa ostamassa viiniä. Kotimatkalla pysähdyimme terdellä juomassa oluset. Illalla saimme vieraita ja soppa oli sitten valmis .

Ilta päättyi lähikylän telttabileisiin. Ei voi sanoa muuta kun että kiitos ja anteeks, hauskaa oli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti