maanantai 27. toukokuuta 2013

Mikä mahtava kisaviikonloppu!

Heippa!!


Sämpylällä on kaikki hyvin taas! Ähky meni ohi ja työnteko on jatkunut. Kahden viikon päästä pitäisi olla ensimmäiset kisat. Hyppäämme nuorten A luokan (eli n. 100cm).
Täällä on ollut aivan karseet kelit viimesen viikon. vettä tulee kuin saavista kaatais, joka päivä. Ihan on siis kotoisat oltavat, vaikkakin olen kuullut että suomessa on jo kunnon kesä. Reilu kuukausi niin tulen viettämään viikon kesäloman suomeen.

Meillä meni viikonloppu kisoissa. Ja ai että mikä MAHTAVA viikonloppu meidän tiimille!!
Perjantaina Emma voitti L luokan Ponin kanssa.



 Iltapäivällä Emma sijoittui Franzi ponin kanssa A** luokassa ja Mikko sijoittui Elmerin kanssa... olisko ollu M** luokassa? Lauantaina Emma ja Petra sijoittuivat molemmat L luokassa




 ja iltapäivällä Mikko voitti S luokan Elmerin kanssa (kaatosateessa).




Sunnuntaina Mikko oli toinen M luokassa Cassiuksen kanssa ja iltapäivällä S luokassa toinen Quinarolla ja ja .. olisiko ollut neljäs Elmerillä. Voi olla että jopa unohdin jonkun sijoituksen, mutta niitä oli niiiin paljon! waude ! Aika pahalta tuntui olla sivullisena vaan mukana katsomassa kun muut kisasivat, mutta kohta on meidän vuoro.

Lauantaina tarjosin kaikille oikein hyvät naurut, minun hienolla hevosen purku taidollani. Kuorkin silta oli vesilammikossa ja kun talutin hevosen sieltä alas, se päättikin hypätä lammikon yli ja suoraan kylkeeni. Lensin hienosti sivullepäin ja kierähdin näyttävästi olkapään kautta ympäri maassa, ja jäin siihen x asentoon makaamaan. Voin sanoa että katsojat nauroi n. 15min kippurassa.
Tämän jälkeen olen saannut kuulla jos jonkinlaista vittuilua aiheeseen liittyen..hehhe.. mutta ei siinä käynnyt kuinkaan ja elämä jatkuu. Uuden lempinimenkin sain tapahtuman jälkeen, hevoskuiskaaja. Ja uutta dvd:tä kuulema odotetaan jossa minun kuuluisi tehdä yhteistyötä Kari Vepsän kanssa.. olisiko elokuvan nimi sitten "hevosen lastaus Vepsän ja Vickyn kanssa" vai miten se nyt menikään :D

Tänään olemme Pedron kanssa viettäneet vapaapäivää. Kävin mm. kaupassa ostamassa kumisaappaat!
Kohta mennäänkin sitten ratsastamaan hevosemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti