tiistai 14. toukokuuta 2013


hei!

Nyt on kulunut taas vähän aikaa viimesestä saksa postauksesta. Mitäs tääl onkaan tapahtunut viime kerran jälkeen. Mikko tosiaan lähti Norjan Drammeniin kilpailuihin. Menestys oli oikein hyvä Eternety:llä, joka hyppäsi kaikkina kolmena päivänä sijoille! NationsCup kilpailu ei ollut yhtä suuri menestys mutta Suomi oli 6s.










Sillä välin kun Drammenissa kilpailtiin nationscuppia, Hampurissa kilpailtiin Hampuri Derby. Toki siellä oli paljon muitakin luokkia kuin pelkkä derby. Perjantaina lähdimme Petran,Anninan ja Emmin kanssa katsomaan menoa siellä. Ratsastimme ja hoidimme hevoset ja sen jälkeen ajoimme Hampuriin. Katselimme kisoja koko iltapäivän ja illan.










 Sain ostettua sieltä itselleni uuden kypärän.
 








Meidän oli tarkoitus majoittua Anninan luokse joten suuntasimme sinne illalla vaihtamaan vaatteita. Party vaatteet päälle ja suunta takaisin kohti Derbyä. Tällä kertaa määränpää oli iso juhlateltta jossa järjestettiin isot bileet.




Hauskaa oli ja loppuun asti oltiin. Jotkut lähti siitä sitten vielä jatkoille ja toiset kiltisti nukkumaan.


 


Aamulla kaikki kuitenkin löytyi yhden ja saman katon alta. Tai noh, kaikki paitsi Petran puhelin, joka oli yön aikana vaihtanut omistajaa..


Kotiuduimme Hampurista ja arki jatkoi rullaamista.. ratsastettavia oli 4-8/päivä.

Pomo palasi reissultaan sunnuntai iltana, ja sen kunniaksi menimme sitten porukalla paikalliseen istumaan iltaa. Tarkoittaa siis, juoda viiniä, syödä ja puhua pas**a.









Ratsastettavia ei ole yhtä paljon kun kaikki olemme paikalla, mikä on välillä jopa sääli.
Eilen aamupäivällä kokosimme ryhmä rämän ja lähdimme maastoilemaan. Kaikki sujui oikein hyvin ja saimme nähdä uusia paikkoja, mitkä oppaamme Mikko esitteli.
Sitten illalla vuorossa oli "koulutunti". Minun molemmat 4 v. ratsut suoriutuivat aivan mallikkaasti tehtävistä ja fiilis oli tosi hyvä!

Villivarsa HV


Tänään oli aika rauhallinen päivä. Petran kanssa tehtiin tallia ja ratsastettiin pari hevosta. Iltapäivällä käytiin Mikon hevosten kanssa maastolenkillä. Pojat on ansainnu vähän kevyempää ohjelmaa.
Ei mulla oikeestaan oo muuta kerrottavaa tähän hätään... viihdyn mielettömän hyvin ja elämä on ihanaa. Toki kaikkia rakkaita on ikävä... tulisittepa tänne :D
             E&Q

 Kaikki tämän blogipäivityksen kuvat ovat puhelinlaatua...älkää ihmetelkö.
Tässä minun kengät jotka ostin n. 5:llä eurolla Indonesiasta kuukausi sitten... hehhe


 MoiMoi ja traktori


 Minun uudet popot


Välillä sataa vettäkin


 Baluno

 Hieno auringonlasku joka ei ollu enää niin hieno kun sen kuvas ikkunan läpi...







Onko kysyttävää? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti