keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Hampuri hauskaa

Maanantaina käytiin Hampurissa viettämässä Anninan synttäreitä. Ensin joimme kuplivat sankarin kunniaksi ja sen jälkeen Kävimme italialaisessa ravintolassa syömässä. Porukkaa oli kiitettävän paljon ja hauskaa oli. Jossain vaiheessa innostuin yhden romanialaisen kanssa juomaan Sambukaa höystettynä tabascolla.. Tätä herkkua halusivat sitten muutkin kokeilla, tarjoilija mukaanlukien. Eihän siinä mitään, mutta minähän join aina muiden mukana. Lopputuloksena erittäin huojuva kävely. Baarimikkoakaan kävelytyylini ei vakuuttanut, vaan hän kiltisti saattoi (talutti) minut muiden kanssa ulos. Petra oli autolla joten kyyti kotiin järjestyi ongelmitta. Autoon hypätessäni Petra käski olla nukahtamatta, ja menihän siinä se 2sek kun minä jo nukuin.. Hehhe. Petra oli kuulema huudattanu radioo ihan täysii ja laulanu mulle.

Tiistaina mulla oli onneks vapaapäivä joten sain nukkua pitkään. Olo oli yllättävän hyvä ja 11 olin jo ekan hevosen selässä. Iltapäivällä ratsastin vielä Petran herrasmiehen ja sit oli päivä pulkassa. Ajoimme iltapäivällä Bremeniin ostoksille. Ostari oli todella iso ja aikaakin siellä meni (ja rahaa). Kotimatkalla kävimme ravintelissa syömässä ja sitten kotiin nukkumaan. 

Tämä päivä ei sitten mennytkään niin hyvin. Sämpylä alkoi ähkyillä aamulla ja mulla tietenkin mega huoli siitä. Kuinka huono tuuri voi ihmisellä olla?!?!? Eikö se Cossun tapaus jo riittänyt :-( onneksi Sämpylällä todettiin vain lievä tukos. Letkutuksen jälkeen kävimme kävelyllä ja tamma vaikuttaa olevan ihan hyvässä vedossa taas. Otetaa hissukseen nyt pari päivää ja pidetään sormet ristissä. 
Muuten tänään oli hyvä päivä. Kaikki hyppäsi maneesissa jumppaa ja sain olla molemmista laina ratsuistani oikein ylpeä. Toinen 4v vaavi, joka nopeasti hiffasi juonen ja toinen jo kokeneempi konkari joka meni kuin juna.

Sämpylä kurkkaa ikkunasta

Hattu ostoksilla

Happy B-day Annina!
Totista meininkiä :-)
Baby muu muu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti