maanantai 17. maaliskuuta 2014

Day 2


Sunnuntai

Tänään oli mielenkiintoinen aamu. Heräsimme aamulla ja ulkona oli vielä pimeää. Katselimme kännyköiden kelloa, kameran kelloa, Ipadin kelloa ja yritimme selvittää, että mitä se kello nyt sitten oikeasti oli. Noh, tulimme sitten jonkunnäköiseen tulokseen ja suuntasimme ulos. Pimeässä kävelimme aamupalaa kohti, mutta siellä ei ollut minkäännäköistä liikettä, totesimme kellojen olevan tuntia arvioitua aikaa vähemmän. Ei siinä sitten muuta kuin alas rannalle katselemaan päivän valkenemista.




Aamupalan jälkeen V lähti sukeltamaan. Paikka ei ole mikään ns. Hyväksytty sukelluspaikka joten vähän harraste meiningillä oltiin. Mukaan lähti venäläinen pariskunta ja opas Pedro. Rannalla pakkasimme kamat polkuveneeseen ja ei muuta kun matkustajat kyytiin ja sitten lähettiin polkemaan ulos merelle.
Sukellus oli sinänsä ihan hyvä. Näkyvyys oli hyvä, kaloja oli jonkun verran ja koralli oli ehjää. Mutta kun ei se vaan vedä vertoja Lembonganin mestoille. Mainittavia näköhavaintoja: Iso hummeri, rausku, leijonakala sekä iso valkoinen mötikkä mistä ei ole mitään tietoa mikä se oli. Oppaalta kysyminen ei kauheasti auttanut, kielimuuri tuli vastaan.
Pinnalle tultaessa, vastassa oli pieni purjevene/katamaraani sekä polkuvene. Polkuvene otti tankit kyytiin ja meidän vedettiin katamaraanin kyytiin. Rannalle pääsimme todella nopeasti ja ei muuta kuin vaatteiden vaihto ja aurinkoon lämmittelemään.



Ei tästä päivästä sen kummempaa.. syötiin ja juotiin hyvin.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti