keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Treeniä ennen kisakauden alkua

Viime viikonloppuna pakkasin molemmat hevoset kyytiin ja lähdin Nummelaan, Mikon valmennukseen. Ihan jo pelkkä matka sinne sujui paremmin kuin olin uskaltanut toivoa. Sämpylä ja Dumbo seisoi ekaa kertaa yhdessä trailerissa, ja vaikutti hyväksyvän toinen toisensa.

Lauantaina hypättiin paljon kootussa laukassa ja  kaarevilla urilla. Dumbo oli oikein hyvä vaikkei sitä vielä niin paljon voi koota ilman että laukka kuolee. Sämpylä oli oikeestaan aika oma itsensä, otti kierroksia ja ilmoitti tyytymättömyyttään siihen, ettei saannut mennä täysillä eteenpäin.

Sunnuntaina hypättiin rataa. Dumbo hyppäsi jotain 90-100cm rataa ja oli oikein hyvä.
Sen kanssa olisi nyt suunnitelmissa mennä omat seurakisat 6.4 ja siitä seuraavana viikonloppuna Lohjan aluekisoissa 90 ja 100. Ne olisi sitten meidän ekat yheiset "oikeat" kisat.




Sämpylä sai sunnuntaina ihan yksityistunnin, peruutuksien / sairastumisten takia. Ja jos ei ratsastajan maapuomisokeutta lasketa, meni oikein hyvin. Minulla on vaikeaa nähdä etäisyyttä maapuomeille, tai enneminkin voi sanoa, että mitä pienempi este, sen vaikeampaa minun on osua siihen. Ja nyt harjoituksena oli puomi - 3,5m - okseri - 18m - pysty, ja tämä väli piti tulla 5:llä askeleella. Noh, kun sain rytmin kuntoon ja ratsastin kaarteesta hyvin ulos, osuin jopa puomille ja tehtävä onnistui.








Niin ja Sämpylän kisasuunnitelmat! 6.4 seurakisat kotitallilla, sitten Lohja ja sitä seuraava vkl Ypäjä. Luokat on vielä vähän auki. Veikkaan että Lohjalla mennään 100cm koska on kaikille avoin alueluokka (eli saattaa ollaa vauvalle vähän haastava), ja Ypäjällä otetaan sitten vähän isommat luokat jotka on avoina vain 5-7 vuotiaille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti