maanantai 17. maaliskuuta 2014

Day 5


Keskiviikkona

Laiska päivä. Yhtä sukellusta lukuun ottamatta, emme ole tehneet mitään. Päivä on ollut tähänastisista kaikista kuumin eikä tuulesta ole ollut juuri tietoa. 




Iltapäivällä V kävi sukeltamassa. Lähdettiin taas polkuveneen kanssa rannasta ja sukellettiin riutan molemmin puolin. ”Nähtävyytenä” tänään toimi kaksi Espanjalaisen laivaston tykkiä, jotka lojuvat merenpohjalla. Sukellus päättyi rannalle, joten venekyytiä ei tarvittu tällä kertaa. Sillä aikaa kun olimme pinnan alla taivaalle oli kerääntynyt melko tummat pilvet. Sadetta ei onneksi tullut ja pilvetkin väistyivät kiltisti iltaa kohti. Jossain horisontissa välähti salama pari kertaa illan aikana, mutta ukkosta ei kuulunut.





Kaikki on ollut hyvin ja tämä päivä meni täysin rentoutumisen merkeissä. Olemme myös jutelleet/tutustuneet moneen muuhun turistiin (suurin osa Kanadasta). Kaikilla lomailijoilla tuntuu olevan jotain yhteistä…. Aurinko ja loma saa heidät hymyilemään.



Huomenna suunnitelmissa on pieni vuoristokiipeily. Respasta lähtee kl. 10 opas näyttämään polut ja reitit kohti huippua.Luulisi tulevan aika hienoja maisemakuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti