perjantai 2. tammikuuta 2015

Chaweng beach

Aamupäivällä kun herättiin, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Kävimme aamupalalla ja löhöilimme sitten hetken altaalla.


No okej, näkyy tuolla pari pilvenhattaraa..

Iltapäivällä F alkoi käymään kärsimättömäksi joten oli lähdettävä liikkeelle. F on haaveilut moottoripyörän vuokraamisesta siitä saakka kun laskeuduimme Thaimaaseen. Koska emme ole löytäneet muita, kuin skootterivuokraamoja tästä meidän Lamai beachiltä, suuntasimme Chaweng beachille. Chaweng beach on samanlainen "turistiranta" kuin Lamai, mutta isompi ja siinä on enemmän suurkaupungin tuntua.
Chaweng ostari
Hylätyämme yhden vuokrapyörän (halusivat passin pantiksi) F lähti omille teilleen, etsimään pyörää muualta. Me muut jäimme ihmettelemään Chawengin menoa. Vn SUUREKSI iloksi löysimme Starbucks kahvilan!!
Shoppailimme ja kiertelimme koko illan Chawengissa. Tuomio oli kuitenkin se, että sielä on samat kamat kuin Lamailla, kaikki on vain hitusen kalliimpaa ja varsinkin lähtöhinta on huomattavasti kalliimpi.


Söimme illallisen Italialaisessa Roma ravintolassa ja sitten suuntasimme takaisin hotellille. Taksina käytimme taas lava-auton lavaa, edullista ja siedettävää kyytiä.
Hotellilla F odotteli meitä jo. Pyörä oli löytynyt ja sekä kuski että pyörä olivat ehjiä(toistaiseksi).
Sitten "ajoissa" nukkumaan, koska aamulla osaa odotti aikainen herätys (ja kerrankin se ei ollut Vn herätyskello!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti