torstai 1. tammikuuta 2015

Vuosi vaihtuu Samuilla

Parvekkeen asukki päivänvalossa


Uuden vuoden aatto alkoi rauhallisissa merkeissä. Kaikkien nahat olivat vielä sen verran arkana edellisen päivän jäljiltä, ettei altaalle taikka rannalle tehnyt mieli mennä löhöilemään. Jossain vaiheessa päivää päätettiin kuitenkin lähetä läheiselle näköalapaikalle kurkkaamaan.

Rinteen alta löytyi kala-allas, jossa majaili ihmissyöjäkaloja. Vähintäänkin ihonsyöjäkaloja. Melko vänkä kokemus tämäkin. Kutitti ihan pirusti ja kun ei kutittanut, niin nipisteli.

Liskoteema jatkuu. Tämä majaili kala-altaan lähistöllä




Ylös näköalapaikalle oli melkoinen kiipeäminen, mutta vaivannäkö palkittiin todella hulppeilla maisemilla. Kelpasi siemailla terassilla olutta.







Näköalapaikalle oli viritetty myös vaijerirata, jota pitkin pääsi liukumaan ja katselemaan maisemia palmun latvoja viistäen. Porukan hurjapäät halusivat toki tätäkin kokeilla.





Tämän seikkailun jälkeen napsittiin vielä hieman valokuvia ja lähdettiin takaisin kämpille valmistautumaan iltaa varten.




Kun illalla selvittiin kylille asti, päätimme mennä rannalle syömään. Rannalta kun näkisi ilotulituksetkin, eikä tarvitsisi erikseen paikkaa vaihdella. Porukkaa oli yllätysyllätys kohtalaisen paljon ja meidän ruokapaikaksi valikoituneessa ravintelissa olikin henkilökunta helisemässä. Homma ei oikein toiminut ja jouduimme odottelemaan kaikkea todella kauan. Ruokakaan ei ollut mikään nappisuoritus, joten vaihdoimme kuitenkin vielä paikkaa ennen vuodenvaihdetta. Päädyttiin drinkkibaarin rannan äärelle odottelemaan. Jännä juttu, mutta Taolla oli paljon isommat ja paremmat rantabileet.

Vuosi kuitenkin vaihtui ja uusi vuosi vastaanotettiin pommeilla ja riisipaperilyhdyillä. Molemmat olivat melko hengenvaarallisia rannalla ihmismassan keskellä. Mereltä rannalle päin puhaltava tuuli painoi lyhdyt ihmisten (ja talojen) sekaan. Onnistuipa joku sankari raketinkin junttaamaan niin tiukkaan hiekkaan, ettei se lähtenyt lentoon.



Olo oli sen verran turvaton, että siirryttiin sisämaan puolelle vielä ottamaan yhdet drinksut ennen hotellille paluuta.



Hyvää uutta vuotta 2015!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti