lauantai 24. tammikuuta 2015

Viikko vierähti Ypäjällä

Toissaviikolla sain olla koko viikon ratsastuksenopettaja kun pomo piti itse lomaa. Kaikki meni hyvin ja oli mukavaa vaihtelua. Sunnuntaina tuntien jälkeen lähdin sitten taas kohti ypäjää. Tällä kertaa mukaan lähti molemmat omat hevoset.
Meidän lukujärjestys näytti seuraavanlaiselta:



























Sämpylä on liikkunut nyt paljon paremmin, sen takia se lähtikin mukaan ypäjälle. Kotona ei oikein ole ketään joka sitä liikuttaisi eikä sitä voi liinassa pyörittää joka päivä. Dumbon kanssa suoritettiin tiistaina KN spesial kouluratsastuksen välikoe. Vaikka se olikin meidän huonoin rata ikinä niin meni läpi ja se oli nyt pääasia. Keskiviikkokisoissa käytiin kokeilemassa VaB ja siihen rataan olin todella tyytyväinen, pääosin ainakin. Kerran unohdin itse radan kun olin niin fiiliksissä mun mahtavasta hevosesta joka suoritti niin tohkeissaan. Ja tohkeissaan Dumbo suoritti loppuun asti, esittämällä sarjavaihdot keskihalkasijalla ennen lopputervehdystä. Sarjavaihdoista ei saannut bonuksia mutta kuski sai hyvät naurut.

Ypäjällä tuli myös kengitettyä hevonen ensimmäistä kertaa. Oli yllättävän rankkaa puuhaa, hiki valui ja lihakset oli aika kipeät sen jälkeen. Mutta tehtävästä suoriuduin ja hevosella oli 4 kenkää jaloissa ja omin jaloin käveli pajalta ulos (sekä minä että hevonen).

Eilen käytiin Sämpylän kanssa laaserhoidossa ja nyt on vielä 3 viikkoa aikaa ennen kontrolli ultraa.. jos vaikka sit sais luvan mennä jo puomeja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti