maanantai 29. joulukuuta 2014

LuksusLisko ja Huvikumpu

Luksushotelli tietää tietenkin luksus aamiaisen. Sellaisen saimme tänään aamulla ravintolastamme. Kaikille tuotiin lappu ja kynä ja sitten vaan ruksailemaan kaiken mitä halusi pöytään tuotavaksi. Oli eri paahtoleipiä,leivoksia,pannukakkua,nuudeleita,riisiä,munakkaita,munia,omelettia,hedelmiä jne jne. ja kaiken kruunasi pöydällä oleva purkki Nutellaa!

Aamiaisen jälkeen vaapuimme vatsat täytenä rannalle ja käytiin jopa aallokossa uimassa. Sitten alkoi taas vesikuurot ja vuorotellen köllittiin altaalla ja pideltiin sadetta terassilla.


Kohta sataa


Iltaa kohti F vaipui "flunssakoomaan" joten hylkäsimme hänet hotelliin ja suuntasimme kohti Lamai beachin keskustaa sateiden lakattua. Kävelimme ns. päätietä jonkin matkaa ja sitten poikkesimme tieltä pois, seuraen kylttiä "viewpoint". Kyltin seuraaminen johdatti meidät niin hauskan hotellin pihaan, että sitä ei voi edes sanoin kuvaila. Jo ennen hotellin tontille astumista alkoi näkyä patsaista (eri näköisiä,kokoisia ja värisiä) ja kylttejä. Mitä lähemmäs hotellia tulimme, sen enemmän patsaista ja kylttejä näimme. Kaikki oli eri värisiä ja mallisia ja kylteissä oli hyödyllisten informaatioiden lisäksi hauskoja "hippiaiheisia" tekstejä. Hotelli oli jonkinlainen sekoitus Peppi Pitkätossun taloa, Tarzanin viidakkomajaa ja hippien kerhohuoneistoa.





Kummoistakaan maisemapaikkaa emme hotellilta löytäneet, mutta sitä kautta pääsi kuitenkin kätevästi hieman oikaisemaan. Lamain varsinainen keskusta-alue olikin sitten taas melkoista turistihälinää. Ostosmahdollisuuksia loputtomasti ja ruokapaikkoja vähintään yhtä monta. Puolivahingossa hieman innostuimme ostostelemaan, jonka jälkeen käytiin syömässä ensimmäisessä mukavan näköisessä paikassa. Päälle katukojusta nutella letut (ovat muuten aivan taivaallisia) ja ilta alkoi olemaan valmis. Otettiin taksi takaisin hotellille, kun ei jaksettu enää kävellä.


Hotellille paluun jälkeen normaalit iltarutiinit rikkoi parvekkeen katossa seikkaillut iso gekko, jota ihastelimme porukalla. Eipä ole tullut törmättyä yhtä isoon yksilöön aikaisemmin. Pituutta kaverilla 30-40cm. Ahkera metsästäjäkin. Sinä aikana, kun katseltiin, se nappasi 5 isoa yöperhosta kitusiinsa.







ps. taas on tähtitaivas.. eiköhän ne pilvet taas aamuksi löydä takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti