sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Viimeinen päivä Taolla

Viimeinen päivä Taolla ja vettä sataa. Siihen yhteen virkkeeseen tiivistyy koko eilinen päivä. Aamupäivästä kerettiin hetki nauttia hyvinkin aurinkoisesta kelistä (aamuisen sateen jälkeen), mutta iltaa kohden kuurot pitenivät ja niiden välit lyhenivät. Saatiin mukava ukkonenkin. Yhden kerran löi hyvinkin lähelle ja kaikilta taisi jäädä pumpulta yksi tahti välistä.

sataa sataa ropisee


Jotenkin satumaisen tuurin avulla onnistuimme käydä lounaalla niin, ettei kastuttu. Molempiin suuntiin kävellessä oli sateetonta ja syödessä tuli vettä kuin saavista.

lounastamaan





Vähän ostostelua illallisen lisäksi ja tavaroiden pakkaamista, siinäpä se ilta. Niin ja kävihän V ja J hieronnassa myös. V jalkahieronnassa ja J antoi vielä mahdollisuuden selkä/hartia hieronnalle. Kivuliasta edelleen, ei ymmärrä.

Päivää aikaisemmin vietyjä pyykkejä käytiin kyselemässä myös. Oli sovittu, että nouto on "illalla". Kuuden aikaan putiikki oli kuitenkin jo kiinni ja saman paikan ravintolasta (n.50m päästä pyykkituvasta) löydetty pyykkäri tyytyi toteamaan, että sori, kiinni jo. Tulkaa aamulla hakemaan. No lähtöhän on vasta 08:50 ja pyykkitupa aukeaa 07:30, että kai ne kerkeää. Tälläiseen yleistympeään palveluun on nyt tottunut jo täällä kaikkialla. Hidasta ja välinpitämätöntä.

tummia pilviä

saari jäi pilven alle

1 kommentti:

  1. Varoitus kotimaasta: siellä on taas karannut yksi lentokone, eikä kukaan tunnu tietävän missä se lentelee tai sitten ei.
    http://yle.fi/uutiset/airasian_kadonneen_koneen_etsinnat_jatkuvat_huomenna/7708930
    Koittakaa pysyä kuivana.
    http://yle.fi/uutiset/voimakkaat_sateet_jatkuvat_kaakkois-aasiassa__thaimaan_etelaosat_katastrofialuetta/7709082
    K

    VastaaPoista