maanantai 29. joulukuuta 2014

Takaisin Samuille

Heti aamusta pyykkejä hakemaan. Löytyi ne pyykit sentäs, kuivana ja viikattunakin jopa. (Samuilla tosin huomattiin, että V:n bikineistä on hävitetty yksi naru)

Nopean aamupalan jälkeen hypättiin "mukavaan" Hiluxinlavakyytiin. Aikaisemmin on saanut istua uudehkoiden autojen kyydissä, mutta tällä kertaa alla oli umpiruosteinen (lavassa läpireikiä, joista roiskui kurat päälle) ruoska, josta taisi ykkösvaihdekkin olla entinen jo. Kyydin päätepisteellä satamassa odotti täysi kaaos. Lähtö "terminaali" on suunniteltu noin kymmenelle ihmiselle, ja lähtijöitä oli noin tuhat. Jonotusta, hikoilua ja epävarmuutta. Niistä eväistä oli lähtötunnelma rakennettu.

Lähtöhärdelli, jono oli pahimmillaan pari sataa metriä kadulla


Päästiin kuin päästiinkin kuitenkin laivaan (30min aikataulusta myöhässä) ja matka saattoi alkaa. Tällä kertaa meri oli onneksi rauhallinen ja matka sujui joutuisasti ilman ongelmia. Aurinkokin muisti meitä merellä läsnäolollaan. Tästä muistona on nyt kaikilla sielä täällä hieman punakkaa ihoa. Eihän sitä eilisten sateiden jälkeen mitään rasvoja taas muistanut.




Pienen saaren pieni rantakaistale Koh Phangain edustalla



Samuin päässä taas satamassa normi härdellit, mutta näihinhän on totuttu jo. Taksikin saatiin pienen ihmettelyn jälkeen ja päästiin matkaan kohti hotellia. Paitsi kuski nappasi vielä pari huitojaa lisää kyytiin matkalta, joten teimme pienen kiertoajelun. Meidät kuski yritti viedä ensin väärään hotelliin, mutta onneksi hälytyskellot soivat tarpeeksi aikaisin. Huomautettiin kuskille asiasta ja hän soitteli pari puhelua kyselläkseen, että missä meidän hotelli oikein on. Viimein se löytyikin. Aivan upea paikka ja meidän huoneistokin on varsin mukava.

Mae Namin satama Samuilla






Toisessa huoneessa partsi poolille

Toisesssa huoneessa partsi merelle




Vettä tuli tääläkin tosin tervetuliaisiksi. Loppui kuitenkin lounastamisen jälkeen ja käytiin kävellen lähikylässä kaupassa ostamassa eväät illaksi. Ilta menikin mukavasti omasta terassista ja merinäköalasta nauttien. Tähtitaivaskin saatiin näkyviin, kun käytiin vielä illan päätteeksi pulahtamassa altaassa.




Näkymät partsilta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti