lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kohteen vaihto

Mikä päivä tänään on?? Maanantai?
Voihan piiiiiip tätä Balilaista internetyhteyttä.
Ei toiminu illalla eikä toimi nyt aamullakaan.Saimme aamulla puhelinsoiton, J meni ja osallistui johonkin galluppiin eilen Kutalla (ei voinnut kuulema kieltäytyä kun rouva oli niin herttaisen näkönen). Mies joka soitti yritti selitellä että olisimme voittaneet jotakin mutta sen ihmeempää puheesta ei saannut selvää. J sai miehelle selitettyä että olemme parin tunnin päästä checkaamassa ulos hotellilta ja puhelu päättyi.

Tällä hetkellä V näpyttelee blogitextiä aurinkotuolissa ja katselee surffareita. Aallot ovat aivan mielettömät tänään ja surffarit saavat upeita pitkiä pätkiä surffattua. On se vaan helpon näköistä kun sen osaa!
J istuu parhaillaan muurilla ja ottaa kuvia, lisätään pari tänne teidänkin ihailtavaksi.










Tähän hätään minulla ei ole muuta, palaillaan taas illalla lisäämään juttuja. Nyt siirryn takaisin lukemaan kirjaani johon btw olen täysin koukussa! Nimittäin Game of thrones.

Sellasta vielä että, äiti jos luet tätä niin pakko kertoa että nämä Balilaiset kaipaisivat kovasti meidän muuraritaitoja, ei ole nimittäin kehumista muurauksissa, hehe.


-->
Kaikki kamat saatiin pakattua ja checkoutin jälkeen meillä oli vielä 3h aikaa kulutettavaksi. 

V otti päikkärit aurinkotuolissa ja J lähti rapukolo metsästykselle, huonolla menestyksellä. Aallot tulivat niin pitkälle rantaan, että kaikki kolot ja kuviot olivat huuhtoutuneet pois.



Kyytimme saapui ajallaan ja matkamme Sanuriin alkoi. Saimme myös maistiaisen paikallisesta ruuhkasta. Kuskimme teki yhdessä vaiheessa taktisen liikkeen ja oikaisi parkkihallin läpi kiertotielle välttyäkseen uudesta ruuhkajonosta. Sanurissa saimme odotella hetken, että veneemme saapuisi. Se pieni mitä nyt Sanurista näimme, ei säväyttänyt kumpaakaan. Aika ”Kutamainen” etteikö sanoisi.

Kapusimme speed boatiin (n. 10m pitkä ja 3 x 150 hp perässä) ja matka kohti Lembongania alkoi. Keli oli veneilyyn mahtava: tyyni ja aurinkoinen.  Balin ja Lembonganin välisessä salmessa oli melkoiset mainingit, arviolta 4-5m korkeat.
Matka sujui hyvin eikä kukaan tullut merisairaaksi (Vllä on hyvät dropit, hehhe).




Lembonganissa rannalla meitä oli vastassa paikallinen kuski jonka tarkoitus oli kyyditä meidät hotellille. Teimme ensin kuitenkin mutkan diving centeriin, jossa varmistimme ajat yms. huomista varten. Kulkuvälineenä meillä toimi pieni pickup, jonka lava oli katettu ja siellä oli 2 penkkiä missä istua. On sitä oltu turvallisemmissa ja mukavimmissakin kyydeissä.



Yleisvaikutelmaltaan Lembongan vakuutti molemmat heti. Mukavan rauhallinen ja siisti paikka. Turistisälää tuntui olevan jonkin verran vähemmän ja meno ”aidompaa”, vaikka ihan turistikohde tämäkin on toki. Mökkinaapurissakin majailee ruotsalainen pariskunta.






Ja pienenä yllärinä tuli sitten tämä meidän hotellin sijainti. Hotellimme on kaukana kaikesta, taas. Mutta tämän hotellin puitteet ja miljöö on sen arvoista, ja jos tulee tarvetta liikkua pidemmälle niin hotellistamme saa vuokrata skootterin päiväksi noin kuuden euron hintaan.

Ja mageempaa kylppäriä joutuu kyllä hakemaan. Suihkussa voi ihailla tähtitaivasta.

Huomenna sukeltamaan!!

V&J

ps. pakollinen patsaskuva:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti