torstai 25. huhtikuuta 2013

Viimeistä viedään...



25.4.

Nyt se on sitten loppu. Häämatka siis. Huomenna edessä on taas pitkiä lentoja ja nuutuneita matkustajia. V on perillä Saksassa la. aamuna n. 8.30 ja J puolestaan Helsingissä 18 aikaan. J urheana lähtee siitä vielä edustamaan Maken 30v synttäreille. V on hengessä mukana! Pieni takaisku tuli huomista ajatellen. Meillä on todella pitkä välilasku Kuala Lumpurissa, jonka aikana ajattelimme käydä shoppailemassa. Nyt selvisi että missään lentokentän läheisyydessä ei ole ostaria. Joten shoppailut jäävät lentokentälle. Noh, eipähän tule sitten ainakaan kiire.

Tämä päivä on mennyt vähän haikeissa tunnelmissa. Olemme pyörineet vähän rannalla ja jutelleet paikallisten kanssa. Koko päivänä emme ole nähneet uuta ystäväämme Adia, ja se huolestuttaa meitä molempia. Toivottavasti hän on huomenna aamulla taas omalla paikallaan rannalla.




Täyden kuun laskuvesi sai paikalliset riviin ongelle riutan reunalle

Illalla kävimme Senggigin "keskustassa" syömässä. Valitsimme Lonely Planet kirjassa suositeldun ravintolan. Ei tarvinnut pettyä. Ruoka oli aivan mahtavaa ja jälkiruoka vielä parempaa. Illallisen jälkeen oli sen rasittavimman osuuden aika, pakkaaminen.



Ehkä pieni yhteenveto olisi paikallaan, näin loman päätteeksi. Sen teemme teille huomenna.

On ollut ilo saada teiltä lukijoilta palautetta ja olemme positiivisesti yllättyneitä siitä, miten kivaa tämän blogin kirjoittaminen on ollut. Eiköhän blogi pysy hengissä vielä tämän matkan jälkeenkin. J päivittelee kuulumiset suomesta ja V saksasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti